+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Beliggende ved Haderslev Dam

Faciliteter i lejligheden
65 m<sup>2</sup>  2 vær.  1. sal. 
65 m2 2 vær. 1. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan

Om lejligheden

Flot og velpasset lejlighed beliggende i roligt kvarter - super centralt i nyrenoveret ejendom. Boligen er indrettet med pænt køkken og bad, hyggelig stue og et godt soveværelse. Fra stuen er der udgang til dejlige altan. Der er endvidere masser af parkeringspladser tilknyttet ejendommen.

Om Ejendommen

Flot og nyrenoveret bygning med fantastisk beliggenhed direkte ud til breden af Haderslev Dam, tæt på centrum. Ejendommen består af velindrettede lejligheder der alle er sikret godt lysindfald. Opvarmning sker ved naturgas.

Om Haderslev

Haderslev er en over 700 år gammel købstad, som i tidligere tider har været et knudepunkt for handlen mellem den vestlige og den østlige del af Danmark. Den dag i dag er vejnettet i Haderslev - fra Ribe Landevej i vest, over torvet og ned til havnen ved Møllestrømmen - det samme, som da byen blev grundlagt i 1100-tallet. Haderslev by har et væld af museer lige fra Gram Lergrav og Museet for Naturhistorie og Palæontologi i vest til museerne i Haderslev by i øst. Naturen omkring byen bærer stærkt præg af istidens stærke kræfter. Fra Lillebælt i øst strækker fjorden sig tolv kilometer ind mod Haderslev og bugter sig vej helt ind til centrum. Her finder man en charmerende gågade med mulighed for shopping af alt lige fra dagligvarer til den lille luksus.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner