+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Midt i gågaden

Faciliteter i lejligheden
106 m<sup>2</sup>  4 vær.  2. sal. 
106 m2 4 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

I centralt beliggende ejendom i Fredensborgs gågade udlejes nyistandsat lejlighed som fremstår lys, venlig og i god kvalitet. Lejligheden ligger perfekt med kort afstand til gågaden med butikker, caféer og restauranter. Kontakt os hurtigst muligt for en fremvisning, da denne lejlighed er særdeles attraktiv.

Om Ejendommen

Klassisk, herskabelig ejendom beliggende på Peter Poulsens passage ud til gågaden. Ejendommen er en rødstensbygning der både består af detail og bolig, og derudover har et tilhørende, charmerende gårdmiljø. Opvarmning sker med naturgas.

Om Fredensborg

Fredensborg er en charmerende stationsby i den østlige del af Nordsjælland med udsigt over Esrum sø. Som en af få danske byer lægger Fredensborg areal til det danske svar på Versaille slottet. Det imponerende Fredensborg Slot og de dertil hørende barokhaver præger byens centrum med idyl fra det 18. århundrede. Her finder man i gågaden, mindre specialbutiker og i Fredensborg Bycenter alt fra supermarkeder til motionscentere. Den primære offentlige transport, der forbinder området med resten af Nordsjælland og Hovedstadsområdet, er Lokalbanens R-net.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner