+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Fantastisk beliggenhed

Faciliteter i lejligheden
101 m<sup>2</sup>  3 vær.  2. sal. 
101 m2 3 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Terrasse Depotrum

Om lejligheden

Denne særdeles attraktiv lejlighed er beliggende lige ud til vandet. Den 101 kvm store bolig indeholder: Entre på stueplan, store soveværelser, badeværelse med bruseniche, skabs arrangement og vaske/tørresøjle, flot stor opholdsstue sammenhængende med køkken-alrum med et smukt sort køkken. Lejligheden er blevet totalt renoveret i år 2012 og er derfor yderst vedligeholdt, lys, venlig og i god kvalitet. Der medfølger terrasse samt lille altan.

Om Ejendommen

Skibsrederens Pakhus, oprindeligt opført i år 1840 af Skibsreder Christian Martin Witussen. Ejendommen er renoveret fra top til tå, og fremtræder overalt lækkert og indbydende. Til alle lejlighederne hører et udhus på hver især 5 kvm, og der er privat parkering på grunden. Ejendommens beliggenhed kan reelt ikke gøres meget bedre, idet ejendommen er placeret på Havnen, direkte til kanalen i Karrebæksminde. Meget luksuriøs ejendom men en unik beliggenhed, hvor man på nærmeste hold kan opleve lyden af bølger.

Om Karrebæksminde

Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for, at være et at de mest udsøgte feriesteder på Sjælland, fordi der er så uendelig meget mere at byde på. Men også uden for sommerperioden er Karrebæksminde med 1.700 fastboende indbyggere et aktivt sted for både børn og voksne, hvor man tilføres en ubeskrivelig opløftende stemning af miljøet som omkranses af de bedste strande, et fredet overdrev og naturreservat, en smuk fjord som er vandforbindelsen til Næstved, skov og barske skråninger samt en aktiv og idyllisk fiskerihavn. Indenfor kort afstand er der yderligere en lang række af attraktioner - bl.a. Gavnø- og Holsteinsborg Slot, Herlufholm Kostskole, Næstveds historiske bymidte, Susåen, 2 golfbaner, Holmegård glasværk og BonBon-land.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner