+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

God synlighed

Faciliteter i lejemålet
611 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
611 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Lejemålet har flotte klinke-/træparketgulve, hvide vægge og store vinduespartier, som sikre et lyst og indbydende kontormiljø. I stueplan er det indrettet med 2 kontorer, et åbent kontor i forlængelse af entré samt toilet og garderobe. Mellem de 2 kontorer er der foldevæg, som sikre fleksibel udnyttelse af rummene. Fra stuen er der adgang via trappe til 1. sal, som er indrettet med 4 kontorer, et åbent kontor i forbindelse med repos samt køkken og teknikrum. Indretningen er med lette vægge som muliggør nem ændring af indretning. Fra kontoret er der kort af stand til handelsgaden Jernbanegade samt mindre end 5 minutters gang til togstationen, hvorfra der er tog til København og Næstved. Med den kommende direkte regionalforbindelse og elektrificering af strækningen mellem Haslev og København vil rejsetiden på i dag 59 minutter blive reduceret til blot 38 minutter. Lejemålet er ledigt og indflytnings klart. Absolut et flot og indbydende kontorlejemål eller hvad du end finder på - bør ses!

Om Ejendommen

Yderst præsentabel og velholdt ejendom. Bygningen fremstår i moderne stil og består udelukkende af detail. Ejendommen er beliggende centralt i Haslev, tæt på Frederiksgade-Centeret og bylivet.

Om Haslev

Haslev er en stationsby på Sydsjælland i Faxe Kommune. Byen, der ligger i Region Sjælland, har 11.376 indbyggere. Haslev ligger 60 kilometer sydvest for København og 25 kilometer nordøst for Næstved. Haslev ligger i et af de smukkeste naturområder midt på Sjælland, og har derved fået tilnavnet ”Byen i det grønne”. Haslev er også en levende og populær handelsby for hele området, og med et stort opbud af dagligvare - og specialforretninger. Samtidig er det et godt udgangspunkt for familien som søger eventyr i naturen, eller forlystelser og attraktioner. Det populære Bon – Bon Land i Holme Olstrup, Holmegaards Glasværk, Det Blå Marked, Golfbanen i Rønnede, Bregentved Gods eller Gisselfeld Kloster med bl.a. de smukke Paradehuse og Villa Gallina er ”lige om hjørnet”.

Fakta om lejemålet

Vestergade 29 4690 Haslev

Husleje pr. måned:

14.000,00

+ Aconto varme pr. måned: 1.000,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 42.000,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Overtages som beset
Anvendelse: Kontor
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1939
Emnenummer: 1-684-2

Kontakt person: Simon Sellers
Kontakt email: simon@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47 77 08 08

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner