+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Velindrettet lejlighed

Faciliteter i lejligheden
90 m<sup>2</sup>  3 vær.  2. sal. 
90 m2 3 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Dejlig lejlighed beliggende super centralt tæt på butikker, restauranter og transport. Lejligheden er beliggende på 2. sal og er indrettet med to gode soveværelser, en dejlig stue, stort køkken og pænt badeværelse. Brugsret til gårdhave.

Om Ejendommen

Velholdt ejendom beliggende meget centralt i Fredericia med få minutters gang til gågaden. Ejendommen består af både erhverv- og boliglejemål og opvarmes ved fjernvarme.

Om Fredericia

Fredericia er en større by i Sydjylland ved Lillebælt med 39.922 indbyggere. Den er hovedby i Fredericia Kommune og ligger i Region Syddanmark. Fredericia blev grundlagt som en militær fæstning, hvilket man stadig kan fornemme ved at besøge byen i dag. Byens gader ligger vinkelret på hinanden og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet. Byen er et Danmarks vigtigste trafikknudepunkter takket være beliggenheden, hvor motorvejene E45 og E20 mødes. Fredericia station er en af landets største. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og har et stærkt erhvervsliv med tilstedeværelse af nogle af Danmarks største virksomheder.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner