+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Rækkehus med have

Faciliteter i lejligheden
90 m<sup>2</sup>  4 vær.  Stuen 
90 m2 4 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Nyere rækkehus indrettet med lyst køkken, dejlig stue og tre gode værelser. Badeværelse med hvid sanitet. Udvendig fremtræder huset super flot med ugeneret have.

Om Ejendommen

Pæn og reel rækkehusbebyggelse beliggende i attraktivt område. Bygningen består udelukkende af boliger og opvarmes med varmepumpe.

Om Tønder

Tønder fik som den første by i Danmark købstadsrettigheder allerede i 1243. "Marskens hovedstad" er kendt for sine smukke gamle huse og emmer af historie. Allerede i 1100-tallet lå en handelsplads ved Vidåens delta og siden har byen set opadgående tider. De smukke gamle huse fra perioden 1600-1800 vidner om byens helt store opblomstring da kniplingsindustrien blev byens primære indtægtskilde. En kunst der endnu den dag i dag kan opleves udført i bylivet i sommermånederne. De kønne gamle gader danner rammerne om et meget varieret og rigt handelsliv. Det spændende udvalg af butikker suppleres af charmen på de hyggelige torve og pladser og i de snævre gyder, der er pænt forsynet med cafeer og restauranter.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner