+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Nybygget lejlighed

Faciliteter i lejligheden
71 m<sup>2</sup>  3 vær.  3. sal. 
71 m2 3 vær. 3. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Lækkert nybygget lejemål beliggende i tagetagen. Indrettet med to gode værelser, lyst køkken i åben forbindelse med stuen. Det hele er nyt, lyst og lækkert. Til ejendommen hører en fælles gård, hvor man kan nyde solen. Kontakt os for en fremvisning.

Om Ejendommen

Nyligt renoveret ejendom med charmerende gårdmiljø beliggende i ældre villakvarter centralt på Amager. Bygningen er klassisk med gule mursten og tre etager udelukkende bestående af boliger. Opvarmning sker med naturgas.

Om København S

Amager er en ø beliggende i Øresund. Øen forbindes med Sjælland via en række broer og tunneler og med Sverige via Øresundsbroen. På Amager kan københavnere og turister inden for få minutter, takket være metroen, få både et pust af storby og natur. På Islands Brygge, Amagerbro og i Ørestaden er det arkitekturen der dominerer, mens naturen folder sig ud på Amager Fælled og ikke mindst i hovedstadens store trækplaster på varme sommerdage Amager Strandpark. Fra regeringens side arbejdes der på at udvikle de grønne områder på Amager og skabe en grøn metropol kendt over hele verden.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner