+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Lejlighed i Liseleje

Faciliteter i lejligheden
66 m<sup>2</sup>  2 vær.  2. sal. 
66 m2 2 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

66 m2 lejlighed beliggende på anden sal i en hyggelig ejendom i Liseleje. Indrettet med en stor rummelig stue, pænt bad og køkken, værelse og en hyggelig hems. Udlejes nyistandsat og uden tidsbegrænsning.

Om Ejendommen

Hyggelig ejendom beliggende i Liseleje, tæt på stranden og de gode indkøbsmuligheder. Ejendommen består både af erhverv og bolig. Opvarmning sker ved elektricitet.

Om Liseleje

Liseleje er en kystby beliggende 7 km nord for Frederiksværk og ud til Kattegat. Byen karakteriseres særligt af det blussende byliv i sommermånederne med indkørslen til stranden som naturligt midtpunkt hvor der både findes spisemuligheder og natklub. Liseleje har - udover de mange is-boder - egen købmand og kursuscentret Lisegården. Som en særligt charmerende del af Kongernes Nordsjælland er den omkringliggende natur særlig velegnet til at opleve på en cykel. Der findes et tæt net af cykelstier, hvoraf de fleste blev påbegyndt under Anden Verdenskrig som beskæftigelsesprojekt. Som offentligt tiltag for byens børn, blev der i 2010 opført en af landets største naturlegepladser til formålet: at sætte aktiv leg og motion i fokus. Som den største af byens børneinstitutioner findes Børnehuset Melby, med institutioner over tre matrikler dækkende både børnehaver og vuggestuer. For de større børn findes Melby-Liseleje skole samt et større antal foreninger inden for sport og motion.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner