+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Ullerslev-Centret

Faciliteter i lejemålet
72 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
72 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Få 6 måneders gratis husleje til at komme godt fra start! Nyistandsat 72 m2 lejemål med beliggenhed i Ullerslev-Centret. Gode muligheder for f.eks. frisør, spisested, blomsterforretning, klinik, specialforretning eller øvrige detailhandel og meget mere. Vi indretter lejemålet efter nærmere aftale.

Om Ejendommen

Pæn og reel ejendom beliggende yderst centralt i Ullerslev by. Bygningen byder på et utal af muligheder og består af en lang række detailforretninger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Ullerslev

Ullerslev har i Nyborgs bymønster status som lokalcenter, hvor det lægges stor vægt på, at den nødvendige private- og offentlige service er til stede, herunder et tilstrækkeligt butiksudbud både specialbutikker og dagligvareforretninger. Ullerslevs eksisterende centerområde er velbeliggende centralt i byområdet. De grønne områder omfatter bynære skove, lokale friarealer og legepladser samt naturarealer i umiddelbar tilknytning til byen. Især Bondemosen er i den forbindelse et nævneværdigt område. Dette frodige område, er omkranset af boligbebyggelser, med store rekreative værdier for byens borgere og fremtidige bosættere. Området er et identitetsskabende element i byen af høj kvalitet. I modsatte ende ligger det grønne aktivitetsområde Kaliffenlund med store rekreative værdier og offentlige institutioner, og hvor forskellige lokale foreninger har til huse. Ullerslev er optimalt placeret med kun 20 km til Odense og hurtig udkørsel til større veje.

Fakta om lejemålet

Ullerslev-Centret 15C 5540 Ullerslev

Husleje pr. måned:

3.500,00

+ Aconto varme pr. måned: 0,00
+ Aconto vand pr. måned: 0,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 10.500,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Erhverv
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1987
Emnenummer: 1-456-8

Kontakt person: Pernille Mortensen
Kontakt email: pernille@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47770808

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner