+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Perfekt beliggenhed

Faciliteter i lejemålet
220 m<sup>2</sup>  4 vær.  Stuen 
220 m2 4 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Med en placering på Axeltorv midt i Næstved handelscentrum udbydes her et af byens absolut bedst placerede butikslokaler til leje i en charmerende ældre ejendom. Der gives en opstarts-rabat på mdl. 5.000 kr. det første år. Butikslejemålet er på i alt 220 m², hvoraf ca. 140 m² udgør et stort regulært butikslokale. Herudover indeholder lejemålet en række øvrige lokaler til brug for personale, administration og fx lager. Udover facade og indgangsparti direkte til Axeltorv, har butikslokalet stor glasfacade ind mod gangpassagen til restaurant Wok & Chopsticks samt Bog & Idé. Axeltorv er et levende butikstorv med masser af byliv i form af ugentlige torvedage, udeservering og er samlingssted for adskillige kulturelle aktiviteter. Hvis din butik skal have en central placering i Næstved er dette et oplagt valg.

Om Ejendommen

Ældre, historisk ejendom med bedste beliggenhed midt på torvet. Bygningen er yderst markant og troner voluminøst frem i bybilledet. Der er i ejendommen både bolig- kontor- og detaillejemål. Alle opvarmes med fjernvarme.

Om Hillerød

Som Københavns charmerende lillebror, ligger Hillerød med centrum omkring det storslåede Frederiksborg Slot og omkranset af den frodige Grib-skov. Byen har et rigt kulturliv med mulighed for masser af oplevelser indenfor musik, teater, og ikke mindst årlige udendørs events som kræmmermarked, kunstdage, kulturnat og Garden Living Fair. Alt sammen i smukke omgivelser ved slotsparken og den dertil hørende slotssø. Med den brostensbelagte gågade og et velassorteret shoppingcenter bydes der på gode shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter. Byen forbindes med hovedstaden af en direkte s-togslinje, der i hverdage afgår hvert 10. minut. Institutioner samt idrætsanlæg er centralt beliggende med gode offentlige transportmuligheder til byens yderkanter.

Fakta om lejemålet

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner