+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Lejlighed tæt på stranden

Faciliteter i lejligheden
151 m<sup>2</sup>  5 vær.  Stuen 
151 m2 5 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Terrasse

Om lejligheden

Stor nyistandsat lejlighed i to plan som indeholder 4 gode værelser, stort åbent køkken-alrum, pænt bad, en hyggelig dagligstue og to disponible rum. Ejendommen er for nyligt sat i stand og fremstår lyst og venligt.

Om Ejendommen

Hyggelig ejendom beliggende i Liseleje, tæt på stranden og de gode indkøbsmuligheder. Ejendommen består både af erhverv og bolig. Opvarmning sker ved elektricitet.

Om Liseleje

Liseleje er en kystby beliggende 7 km nord for Frederiksværk og ud til Kattegat. Byen karakteriseres særligt af det blussende byliv i sommermånederne med indkørslen til stranden som naturligt midtpunkt hvor der både findes spisemuligheder og natklub. Liseleje har - udover de mange is-boder - egen købmand og kursuscentret Lisegården. Som en særligt charmerende del af Kongernes Nordsjælland er den omkringliggende natur særlig velegnet til at opleve på en cykel. Der findes et tæt net af cykelstier, hvoraf de fleste blev påbegyndt under Anden Verdenskrig som beskæftigelsesprojekt. Som offentligt tiltag for byens børn, blev der i 2010 opført en af landets største naturlegepladser til formålet: at sætte aktiv leg og motion i fokus. Som den største af byens børneinstitutioner findes Børnehuset Melby, med institutioner over tre matrikler dækkende både børnehaver og vuggestuer. For de større børn findes Melby-Liseleje skole samt et større antal foreninger inden for sport og motion.

Fakta om lejligheden

Liselejevej 7 B 3360 Liseleje

Husleje pr. måned:

10.238,00

+ Aconto varme pr. måned: 1.000,00
+ Aconto vand pr. måned: 500,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 30.714,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 10.238,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1925
Emnenummer: 1-709-2

Kontakt person: Jennifer Rayakunchon Pokorni
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47770808

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner