+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Gode anvendelsesmuligheder

Faciliteter i kontoret
260 m<sup>2</sup>  1 vær.  2. sal. 
260 m2 1 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om kontoret

Fantastisk mulighed for at få et helt unikt åbnet kontorlokale, showroom, festlokale eller lignende, lige midt i Næstved centrum med flot trægulv og rustikke bjælker i loftet. Lokalet er beliggende i den utroligt smukke og fredet ejendom, den tidligere Wittusens købmandsgård, ovenpå Karins Hjemmelavet restaurant med en fantastisk udover Næstved. Indgang sker gennem tårnet af en bred vindeltrappe op til et bred repos. Lokalet fremstår lyst og indflytningsklart, og har tidligere været anvendt til mødesal og kan nemt benyttes til dette igen. Udover det store åbne flotte lokale, er der desuden mindre køkken samt dameog herretoilet med tre urinaler. Der er mulighed for personale parkering i gården, og ellers er der offentlige parkeringspladser få minutters gang derfra i Rådmandshaven eller i Kindhestegade.

Om Ejendommen

Klassisk bygning med absolut central beliggenhed i byen Næstved. Ejendommen der både består af kontor og detail er delvist fredet og oser af historisk charme. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Næstved

Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

Fakta om kontoret

Møllegade 1A, 2. 4700 Næstved

Husleje pr. måned:

10.292,00

+ Aconto varme pr. måned: 600,00
+ Aconto vand pr. måned: 300,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 30.876,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Overtages som beset
Anvendelse: Erhverv
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1775
Emnenummer: 1-476-13

Kontakt person: Jennifer Rayakunchon Pokorni
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47770808

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner