+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Velholdt lejlighed

Faciliteter i lejligheden
80 m<sup>2</sup>  3 vær.  2. sal. 
80 m2 3 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

3-værelses lejlighed på 80 m2 udlejes uden tidsbegrænsning. Lejligheden indeholder hyggelig stue, to dejlige værelser samt køkken og bad. Fremstår lys, venlig og i god stand.

Om Ejendommen

Pæn og velholdt ejendom beliggende i Vordingborg indre by. Bygningen fremstår markant og består udelukkende af boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Vordingborg

Vordingborg by byder på et hyggeligt handelsstrøg med spændende butikker, et rigt musik- og kulturliv samt gode cafeer og spisesteder. Lystbådehavnen, Nordhavnen, har gode faciliteter for lystsejlere. Caféer og restauranter bidrager til stemningen i det hyggelige havnemiljø. I disse år sker der en del byudvikling i den sydlige bydel, hvor der bl.a. er etableret en del nye boliger og en kulturarkade, som bl.a. rummer byens nye bibliotek. Lystbådehavnen, Sydhavnen, og det nye erhvervsområde, giver yderligere liv til området. På Ore findes byens bedste - og flere kilometer lange - badestrand. Campingpladsen er beliggende direkte ned til stranden, og er en base for mange gode oplevelser i den omkringliggende natur, der også tæller skovene omkring godset Rosenfeldt. I Vordingborg by finder endvidere en del spændende aktiviteter sted. Danmarks Borgcenter arrangerer hvert år i august borgdage med ridderturneringer, demonstrationer af gammelt håndværk og forskellige opvisninger. Egnsteateret 'Cantabile 2’ arrangerer wavesfestival som er en total teateroplevelse med drama, dans og performance, der finder sted forskellige steder i byen. Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner, med leg og musik for unge mellem 6 og 14 år er et årligt tilløbsstykke for 6.000 af landets SFO-elever.

Fakta om lejligheden

Goldschmidtsvej 19, 2. th. 4760 Vordingborg

Husleje pr. måned:

6.450,00

+ Aconto varme pr. måned: 700,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 19.350,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 6.450,00
Ledig pr: 15-04-2018
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1920
Emnenummer: 1-640-6

Kontakt person: Gunnar Skovbjerg
Kontakt email: maja@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 28411886

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner