+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Lukket for flere henvendelser

Faciliteter i lejligheden
50 m<sup>2</sup>  2 vær.  Stuen 
50 m2 2 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Skøn velindrettet lejlighed som indeholder et pænt køkken og bad i stueetagen. Trappe til første sal som er indrettet med stue og et værelse. Lejligheden har en super god beliggenhed inde i en lille gård, så der forekommer ikke meget støj fra byen, og samtidig ligger lejligheden forenden af Slotsgade, tæt på alt.

Om Ejendommen

Repræsentativ, ældre ejendom beliggende for enden af gågaden. Bygningen fremstår markant med en flot arkitektur og består både af detail, kontor og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Hillerød

Som Københavns charmerende lillebror, ligger Hillerød med centrum omkring det storslåede Frederiksborg Slot og omkranset af den frodige Grib-skov. Byen har et rigt kulturliv med mulighed for masser af oplevelser indenfor musik, teater, og ikke mindst årlige udendørs events som kræmmermarked, kunstdage, kulturnat og Garden Living Fair. Alt sammen i smukke omgivelser ved slotsparken og den dertil hørende slotssø. Med den brostensbelagte gågade og et velassorteret shoppingcenter bydes der på gode shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og restauranter. Byen forbindes med hovedstaden af en direkte s-togslinje, der i hverdage afgår hvert 10. minut. Institutioner samt idrætsanlæg er centralt beliggende med gode offentlige transportmuligheder til byens yderkanter.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner