+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Stort lækkert erhvervslokale

Faciliteter i lejemålet
240 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
240 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Pæn og stor erhvervslokale, beliggende midt i Ullerslev. Store muligheder og en god start til at bygge din virksomhed op. Kontakt os for fremvisning.

Om Ejendommen

Pæn og reel ejendom beliggende yderst centralt i Ullerslev by. Bygningen byder på et utal af muligheder og består af en lang række detailforretninger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Ullerslev

Ullerslev har i Nyborgs bymønster status som lokalcenter, hvor det lægges stor vægt på, at den nødvendige private- og offentlige service er til stede, herunder et tilstrækkeligt butiksudbud både specialbutikker og dagligvareforretninger. Ullerslevs eksisterende centerområde er velbeliggende centralt i byområdet. De grønne områder omfatter bynære skove, lokale friarealer og legepladser samt naturarealer i umiddelbar tilknytning til byen. Især Bondemosen er i den forbindelse et nævneværdigt område. Dette frodige område, er omkranset af boligbebyggelser, med store rekreative værdier for byens borgere og fremtidige bosættere. Området er et identitetsskabende element i byen af høj kvalitet. I modsatte ende ligger det grønne aktivitetsområde Kaliffenlund med store rekreative værdier og offentlige institutioner, og hvor forskellige lokale foreninger har til huse. Ullerslev er optimalt placeret med kun 20 km til Odense og hurtig udkørsel til større veje.

Fakta om lejemålet

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner