+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Sol Center

Faciliteter i lejemålet
100 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
100 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Lækkert sol center klar til at blive kørt videre. 100 kvm erhvervslokale i en hyggelig by tæt på søen. Kontakt os for fremvisning.

Om Ejendommen

Pæn ejendom beliggende ved byens centrum på torvet i Rødding. Bygningen er klassisk og huser både detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Rødding

Rødding er en højskoleby i det Nordlige Sønderjylland. Fra byen går busser til blandt andet Ribe, Vejen, Toftlund, Haderslev, Jels og Gram. Byen ligger omkring 20 kilometer fra Ribe, hvorfra der går tog til blandt andet Esbjerg og Tønder og omkring 15 kilometer fra Vejen, hvorfra toget går til blandt andet Aarhus, Esbjerg og København. Rødding rummer tre skoler; Rødding Skole, Rødding Friskole samt Rødding Højskole. Centralt beliggende i byen er der at finde det velbesøgte Rødding Center, der indeholder alt, hvad hjertet begærer af tilbud til såvel fritiden som den mere erhvervsmæssige side. Til fritiden findes der idrætsfaciliteter, bibliotek, biograf, klubvirksomhed og meget andet.

Fakta om lejemålet

Jels Torvet 4, st. th. 6630 Rødding

Husleje pr. måned:

3.500,00

+ Aconto varme pr. måned: 0,00
+ Aconto vand pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 10.500,00
Forudbetalt leje: (0 x leje) 0,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Erhverv
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1904
Emnenummer: 1-422-6

Kontakt person: Pernille Mortensen
Kontakt email: pernille@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47 77 08 08

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner