+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Dejlig lejlighed i Birkerød

Faciliteter i lejligheden
124 m<sup>2</sup>  3 vær.  Stuen 
124 m2 3 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Dejlig lejlighed beliggende i Birkerød tæt på centrum. Stor lejlighed på 124 kvm. med to gode værelser, pænt køkken og bad, og en hyggelig stue. Udlejes uden tidsbegrænsning.

Om Ejendommen

Moderne ejendom med attraktiv beliggenhed, synlig fra den befærdede Birkerød Kongevej. Denne charmerende bygning består både af kontor, detail og bolig, og opvarmes med naturgas.

Om Birkerød

Birkerød er en by i Nordsjælland blot 25 min. kørsel fra København. Med egen s-togsstation, mange buslinjer og hurtig udkørsel til motorvej på begge sider, er en stærkt effektiv infrastruktur sikret. Byen har herudover eget posthus, bibliotek, flere dagligvarebutikker og specialbutikker samt flere banker. Der hersker et rigt foreningsliv, herunder idrætsforeninger som svømmeklubber, fodboldklubber, Birkerød Tennis og Squash Klub samt Furesø Golfklub. Blandt øvrige foreninger kan nævnes Birkerød Kunstforening og ungdomsteatret samt handelsstandsforeningen "Birkerød – Centrum i Rudersdal". Byen har egen skole og gymnasium og tilbyder derudover en lang række pasningsmuligheder for mindre børn. Beliggenheden mellem Sjælsø mod nord og Furesø mod syd skaber et rigt dyreliv og frodige skovarealer, der er pletvist fordelt over byens yderområder.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner