+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Charmerende gårdmiljø

Faciliteter i lejemålet
53 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
53 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejemålet

Godt istandsat lokale beliggende tæt på det nye center i Fredensborg. Lokalet er beliggende i Peter Poulsens Passage der forbinder gågaden og det nye center. Det er en hyggelig Passage - hvor der til lejemålet er gode udendørs serveringsplads på hyggeligt terrassemiljø i direkte forbindelse med lejemålet. Lejemålet indeholder: Mindre spiseplads med plads til ca. 8 personer. Godt stort køkken adskilt af serveringsdisk. Toilet. Kølerum i forbindelse med lejemålet.

Om Ejendommen

Klassisk, herskabelig ejendom beliggende på Peter Poulsens passage ud til gågaden. Ejendommen er en rødstensbygning der både består af detail og bolig, og derudover har et tilhørende, charmerende gårdmiljø. Opvarmning sker med naturgas.

Om Fredensborg

Fredensborg er en charmerende stationsby i den østlige del af Nordsjælland med udsigt over Esrum sø. Som en af få danske byer lægger Fredensborg areal til det danske svar på Versaille slottet. Det imponerende Fredensborg Slot og de dertil hørende barokhaver præger byens centrum med idyl fra det 18. århundrede. Her finder man i gågaden, mindre specialbutiker og i Fredensborg Bycenter alt fra supermarkeder til motionscentere. Den primære offentlige transport, der forbinder området med resten af Nordsjælland og Hovedstadsområdet, er Lokalbanens R-net.

Fakta om lejemålet

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner