+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

2 værelses lejlighed

Faciliteter i lejligheden
89 m<sup>2</sup>  2 vær.  2. sal. 
89 m2 2 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Midt i Fredensborg finder du denne dejlige lejlighed. Tæt på Fredensborgslot og byen med gode indkøbs muligheder. Der er desværre ingen billeder af lejemålet.

Om Ejendommen

Klassisk bygning beliggende for enden af gågaden tæt på Fredensborg Slot og slotspark. Til ejendommen, der både består af kontor og bolig, hører et hyggeligt gårdmiljø, altan og terrasse. Opvarmning sker med olie.

Om Fredensborg

Fredensborg er en charmerende stationsby i den østlige del af Nordsjælland med udsigt over Esrum sø. Som en af få danske byer lægger Fredensborg areal til det danske svar på Versaille slottet. Det imponerende Fredensborg Slot og de dertil hørende barokhaver præger byens centrum med idyl fra det 18. århundrede. Her finder man i gågaden, mindre specialbutiker og i Fredensborg Bycenter alt fra supermarkeder til motionscentere. Den primære offentlige transport, der forbinder området med resten af Nordsjælland og Hovedstadsområdet, er Lokalbanens R-net.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner