+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Total istandsat lejlighed

Faciliteter i lejligheden
124 m<sup>2</sup>  3 vær.  1. sal. 
124 m2 3 vær. 1. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

I centrum Nykøbing Falster udlejes unik stor lys 3 værelses lejlighed. Med 30 sekunder til stationen og tæt på forretningslivet, får man ikke en bedre beliggenhed. Udover en dejlig nyrenoveret lejlighed, får man brugsret til en meget stor tagterrase med udsigt over Nykøbing Falster. Lejligheden indeholder: entre, soveværelse, stort badeværelse, åbent køkken samt stor stue med fransk altan. En lejlighed der bør ses.

Om Ejendommen

Kontor og forretningsejendom ved byens banegård. Ejendommen har tidligere fungeret som postområdekontor, men er i dag delvist udlejet til Guldborgsund Kommune som kontor for borgerservice. Ejendommen har facader med gennemgående betonstolper og let facadebeklædning. Ejendommen har muligheder for butik, liberale erhverv mm. Der findes parkering i området med og uden tidsbegrænsning.

Om Nykøbing Falster

Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag. Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder placeret indenfor gåafstand. Nykøbing Falster revyen har gjort byen Danmarks-kendt og havde et forrygende 100 års jubilæum i 2012. Nykøbing har et veludviklet gågadenet, og Torvet kan som plads føres tilbage til middelalderen. Der er fra byens station direkte forbindelse til København via regionaltog og afgang for internationalt tog til Hamborg. Internt består et velfungerende bus-net til glæde for byens elever og studerende tilknyttet de ni skoler og erhvervsuddannelser, der tilbydes i lokalområdet.

Fakta om lejligheden

Banegårdspladsen 4, 1. dør2 4800 Nykøbing Falster

Husleje pr. måned:

6.950,00

+ Aconto varme pr. måned: 850,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 20.850,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 6.950,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1962
Emnenummer: 1-685-6

Kontakt person: Gunnar Skovbjerg
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 28 41 18 86

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner