+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Charmende 3 værelses

Faciliteter i lejligheden
108 m<sup>2</sup>  3 vær.  2. sal. 
108 m2 3 vær. 2. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Midt i Helsinge finder du denne lejlighed på 2 sal. God beliggenhed og tæt på gode indkøbs muligheder. Den indeholder køkken, bad, entre, stue og 2 værelser. Desværre ingen billeder, men den skal ses!

Om Ejendommen

Gågadeejendom fra 1928 med perfekt beliggenhed i Helsinge. Solid bygning som fremstår pæn og velholdt. Ejendommen er opdelt i 3 ejerlejligheder, et erhvervs lejemål og to boliglejemål.

Om Helsinge

Helsinge er hovedsæde for Gribskov Kommune. Byen er afgrænset fra Sjællands nordkyst af et 4 km bredt bælte bestående af en række mindre byer og forbundet af lokalbanetog til den charmerende kystby Tisvildeleje og Hillerød. De vidtstrakte tiltag for at realisere projektet ”Helsinge – Danmarks bedste børneby”, har medført opførelse af en ny og moderne byskole samt indførelse af utallige årlige kulturelle events med børn, sundhed og kreativitet i fokus. Dette har sammen med beliggenheden i et naturskønt område omringet af både Tisvilde Hegn, Valby Hegn, Gribskov og Arresø skabt gode rammer for det voksende indbyggertal domineret af børnefamilier. Der forekommer i byen et stort udbud af både dagligvare- og udvalgsvarebutikker, sammen med et kulturcenter, en svømmehal samt idræts- og frivilliigecenter.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner