+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Nyistandsat 2 værelses

Faciliteter i lejligheden
85 m<sup>2</sup>  2 vær.  Stuen 
85 m2 2 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Depotrum

Om lejligheden

Idet tidligere plejehjem Fjordgården, udbydes den sidste lejlighed til leje. Lejligheden er beliggende centralt og hyggeligt med 50 meter til fjorden- Opført i kvalitets materialer i lyse farver. Indeholder: Entre, stor stue med åbent køkken og udgang til flisebelagt terrasse, stort soveværelse samt disponibelt rum.

Om Ejendommen

I selve Præstø by udbydes denne boligudlejningsejendom - skøn beliggenhed tæt på handelsgaden, kun 100 m fra dagligvarebutik og med kort afstand til rekreative områder langs Præstø Fjord. Ejendommen, som oprindeligt har været anvendt som plejehjem.

Om Præstø

Præstø er først og fremmest en hyggelig handelsby med små cafeer og et levende havnemiljø. Rundt omkring er der stadig mange steder, der bekræfter byens spændende historie. Idyllen er bevaret i Præstø, hvis historiske islæt ikke fornægter sig. Byen med de toppede brosten i gaderne og små sammenhængende pastelfarvede huse, fik i 1403 tildelt købstadsprivilegier af den nyudnævnte konge, Erik af Pommern. Et par hundrede år senere satte Gøngehøvdingen og hans mænd, Snaphanerne, for alvor Præstø på det historiske landkort, da kampen mod svensken fandt sted på denne egn.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner