+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Nye seniorboliger

Faciliteter i lejligheden
112 m<sup>2</sup>  3 vær.  Stuen 
112 m2 3 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan Depotrum

Om lejligheden

Det tidligere plejehjem Fjordgården er ombygget og indrettet til 27 lækre lyse lejeboliger i 1. plan. Bebyggelsen ligger centralt og hyggeligt i Præstø med 50 meter til fjorden, gode adgangsforhold og masser af parkeringspladser. Alle boligerne er indrettet med fokus på lyse rum, materialer i god kvalitet og der er egen flisebelagt terrasse og pulterrum i kælderen. De fælles ude arealer passes og plejes af tilknyttet vicevært. Her er lækkert at bo i de rolige omgivelser. Boligerne lever op til de skarpe energikrav i bygningsreglementet og man skal derfor forvente meget attraktive varmeudgifter. Det er nu den sidste etape 3 der udbydes med i alt 10 lejemål. Etape 1 og 2 er fuldt udlejet. Vi har valgt at målgruppen til disse boliger eksklusivt skal være seniorer, så der sikres en ensartet holdning til trivsel og adfærd. Det sikre stabile og trygge omgivelser for alle beboere. Kontakt for oplysninger om det åbne hus.

Om Ejendommen

I selve Præstø by udbydes denne boligudlejningsejendom - skøn beliggenhed tæt på handelsgaden, kun 100 m fra dagligvarebutik og med kort afstand til rekreative områder langs Præstø Fjord. Ejendommen, som oprindeligt har været anvendt som plejehjem.

Om Præstø

Præstø er først og fremmest en hyggelig handelsby med små cafeer og et levende havnemiljø. Rundt omkring er der stadig mange steder, der bekræfter byens spændende historie. Idyllen er bevaret i Præstø, hvis historiske islæt ikke fornægter sig. Byen med de toppede brosten i gaderne og små sammenhængende pastelfarvede huse, fik i 1403 tildelt købstadsprivilegier af den nyudnævnte konge, Erik af Pommern. Et par hundrede år senere satte Gøngehøvdingen og hans mænd, Snaphanerne, for alvor Præstø på det historiske landkort, da kampen mod svensken fandt sted på denne egn.

Fakta om lejligheden

Østerbro 73 4720 Præstø

Husleje pr. måned:

8.875,00

+ Aconto varme pr. måned: 600,00
+ Aconto vand pr. måned: 300,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 26.625,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 8.875,00
Ledig pr: 01-02-2019
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1974
Emnenummer: 1-730-18

Kontakt person: Jennifer R. Pokorni
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47 77 08 08

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner