+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Lille hyggelig 1 værelses

Faciliteter i lejligheden
37 m<sup>2</sup>  1 vær.  Stuen 
37 m2 1 vær. Stuen

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

En hyggelig 1 værelses i rolige omgivelser. Der er fælles have og mulighed for at leje en kælderrum til. Kontakt for fremvisning.

Om Ejendommen

Pæn og gedigen bygning beliggende i et hyggeligt, udbygget villakvarter. Ejendommen er klassisk og består udelukkende af boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Stege

I Stege er der at finde en masse spændende specialforretninger, hyggelige cafeer, et bryghus, skønne grønne områder, udsigt til vandet og meget mere. Charmerende Stege er Møns største by, men ikke desto mindre en af de mindste provinsbyer i Danmark. På grund af et udbytterigt sildefiskeri var Stege i middelalderen en af Danmarks rigeste provinsbyer. Og byens historie er meget tydelig i gadebilledet, hvor byvolden, de krogede gader og ikke mindst Mølleporten, der er en af Danmarks bedst bevarede middelalder-byporte, alle er med til at tegne billedet af en rig og levende middelalderby. Hver tirsdag i juli og august omdannes Stege by til ét stort marked med stadepladser, levende musik og gode tilbud fra byens Handelsstandsforening. Her er noget at finde for enhver.

Fakta om lejligheden

DK Text 99 - Emne fakta når udlejet eller solgt


Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner