+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Attraktiv beliggenhed

Faciliteter i lejligheden
84 m<sup>2</sup>  3 vær.  Stuen 
84 m2 3 vær. Stuen Elevator

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er IKKE altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden

Om lejligheden

Totalrenoveret lejemål klar til indflytning.Der medfølger til lejemålet, komfur, emhætte og køle/frys. Stor fælles terrasse på 2 sal. Elevator i opgangen.

Om Ejendommen

Denne vedligeholdt og præsentabel ejendom ligger ud mod det store torv. Ejendommen er opført 1955 og består af 5 erhvervslejemål og 12 boliglejemål samt kælder. Lejlighederne på Axeltorv 6A er underbygning til 6 nye boliglejemål, der bliver endvidere bygget en stor terrasse. Ejendommen som helhed er blevet vedligeholdt fantastisk flot.

Om Næstved

Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

Fakta om lejligheden

Axeltorv 6D, 2. th. 4700 Næstved

Husleje pr. måned:

7.950,00

+ Aconto varme pr. måned: 700,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
Depositum: (3 x leje) 23.850,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 7.950,00
Ledig pr: 01-09-2019
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 0
Emnenummer: 1-757-17

Kontakt person: Maja Olsson
Kontakt email: maja@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47770808

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner