+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

Rigtig skønt kvarter!

Faciliteter i lejligheden
63 m<sup>2</sup>  2 vær.  1. sal. 
63 m2 2 vær. 1. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan

Om lejligheden

I hjertet af Nykøbing F, kan vi nu tilbyde denne særdeles flotte og moderniseret lejlighed beliggende i rigtig velholdt ejendom. Denne rummelige lejlighed er indrettet med en dejlig stue, pænt køkken og bad samt et soveværelse med god plads. Fra lejemålet er der direkte udgang til den smukke og velholdte parkligende have som deles med de øvrige beboere. Rigtig fredelig ejendom med et rart naboskab. En lejlighed som skal ses!

Om Ejendommen

Imponerende ejendom i herskabelig byggestil beliggende tæt på centrum. Bygningen er en ombygget proprietærgård og består udelukkende of boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Nykøbing Falster

Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag. Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder placeret indenfor gåafstand. Nykøbing Falster revyen har gjort byen Danmarks-kendt og havde et forrygende 100 års jubilæum i 2012. Nykøbing har et veludviklet gågadenet, og Torvet kan som plads føres tilbage til middelalderen. Der er fra byens station direkte forbindelse til København via regionaltog og afgang for internationalt tog til Hamborg. Internt består et velfungerende bus-net til glæde for byens elever og studerende tilknyttet de ni skoler og erhvervsuddannelser, der tilbydes i lokalområdet.

Fakta om lejligheden

Stubbekøbingvej 94 K 4800 Nykøbing F

Husleje pr. måned:

6.500,00

+ Aconto varme pr. måned: 500,00
+ Aconto vand pr. måned: 400,00
+ Antennebidrag pr. måned: 240,00
Depositum: (3 x leje) 19.500,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 6.500,00
Ledig pr: 01-01-2019
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1898
Emnenummer: 1-660-9

Kontakt person: Gunnar Skovbjerg
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 28 41 18 86

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner