+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk

God & velindrettet

Faciliteter i lejligheden
72 m<sup>2</sup>  3 vær.  1. sal. 
72 m2 3 vær. 1. sal.

Lejligheden er IKKE møbleret Lejligheden har IKKE egen vaskemaskine Lejligheden har IKKE opvaskemaskine Der er IKKE porttelefon til lejligheden

Der er altan til lejligheden Der er IKKE tagterrasse til lejligheden Der er IKKE depotrum til lejligheden Der er IKKE mulighed for privat P-plads til lejligheden
Altan

Om lejligheden

Velindrettet stor lys lejlighed indrettet med nyere køkken og bad samt to rigtig fine værelser. Lejemålet er beliggende i flot og moderniseret ejendom. Denne lejlighed fremstår indflytningsklar og yderst pæn til en billig husleje og fortjener absolut en besigtigelse.

Om Ejendommen

Markant bygning beliggende i centrum af Toftlund. Fremhæves skal den dejlige ugeneret terrasse som hører til ejendommen og deles mellem beboerne. Ejendommen er fin og reel og består af både detail og bolig. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Om Toftlund

Toftlund ligger midt i det naturskønne område omkring vadehavsbyerne Tønder, Løgumkloster og Skærbæk. Med kun 20 km ud til kysten og overkørslen til Rømø, hvor der kan opleves en enestående udsigt og det specielle fænomen "sort sol", er byen en forglemt perle midt i den oprindelige rå sønderjyske natur fra middelalderen. Toftlund har sammen med de omkringliggende større byer stolte traditioner for at præsentere spændende kunst. De mange lokale kunstnere og kunsthåndværkere er i høj grad med til at give området et helt unikt særpræg.

Fakta om lejligheden

Østergade 2, 1. tv. 6520 Toftlund

Husleje pr. måned:

4.600,00

+ Aconto varme pr. måned: 700,00
+ Aconto vand pr. måned: 300,00
+ Antennebidrag pr. måned: 0,00
Depositum: (3 x leje) 13.800,00
Forudbetalt leje: (1 x leje) 4.600,00
Ledig pr: UDLEJES NU
Lejeperiode: Ubegrænset

Stand ved overtagelse: Nyistandsat
Anvendelse: Beboelse
Energimærke: -ikke angivet
Opførelsesår: 1967
Emnenummer: 12-500-3

Kontakt person: Jennifer Rayakunchon Pokorni
Kontakt email: jennifer@estateinvest.dk
Kontakt tlf: 47 77 08 08

Dokumenter

Billedgalleri


VejkortAndre tilsvarende emner