+45 47 77 08 08
info@estateinvest.dk
Find ledig lejebolig
Estate Invest A/S, grundlagt i 1989, udvikler og investerer i fast ejendom i Danmark. Gennem årene har virksomheden opbygget en betydelig portefølje af udlejningsejendomme med både bolig- og erhvervslejemål. Dermed har vi opnået en bred erfaring og ekspertise inden for køb, salg, udlejning, udvikling, drift og finansiering. Virksomheden drives med fokus på at optimere porteføljens ejendomme både økonomisk og bygningsmæssigt. Vi tilstræber til stadighed at være fagligt kompetente, leve op til kundernes forventninger, overholde aftaler og ikke mindst at være tilgængelige.

Læs mere her
Søger De lejebolig? Her på siden kan De se en oversigt og nyttige oplysninger om vores aktuelle ledige lejemål. Vælg Deres kriterier og søg i menuen herover. Vores erhvervslejemål kan ses under menuen udlejning. Vi varetager selv administrationen af udlejnings- ejendommene, og vores overbevisning er, at lejere der føler sig trygge og tilfredse, over tid skaber et stabilt og værdifuldt kundegrundlag. Derfor har god service lige så stor betydning for os som udlejer, som det har for Dem som lejer. Har vi ikke et lejemål ledigt, som passer til Deres ønsker, er De velkommen til at kontakte os.

Læs mere her
Vi sælger jævnligt ejendomme fra egen beholdning enten via vores eget salgsapparat eller via ekstern ejendomsmægler. De fleste ejendomme har gennemgået omfattende renoveringer eller forbedringer, så der skabes værdi for både os og deres nye ejere. Udbuddet kan spænde over både villaer, fritidshuse, grunde, erhvervsejendomme og mindre porteføljesammensætninger til investorer. Vi tilstræber at sælge ejendommene veldokumenterede og med bedst mulig oplysning om faktiske og juridiske forhold. Klik herunder og se vores aktuelle salgsemner.

Læs mere her

Udlejning