Profil

Estate Invest A/S er et familieejet selskab etableret af Peter og Børge Nielsen i 1989. Siden da er virksomheden forblevet en integreret del af familiens hjerte gennem alle årene. Idéen til selskabet opstod på baggrund af et brændende ønske om at skabe et langsigtet indtjeningsgrundlag baseret på fast ejendom. Med den rette entreprenørånd og godt købmandskab er det lykkedes at skabe en solid virksomhed af betydelig størrelse, og dette trods de til tider store udsving som konjunkturerne påvirker denne sektor med.

Selskabets kerneforretning består af udvikling og udlejning af klassiske og centralt beliggende by-ejendomme. Ejendommene består primært af detail-, kontor-, og boliglejemål eller en kombination heraf. Herudover udgør køb og salg en ikke uvæsentlig del af virksomhedens indtjening. De fleste opgaver udføres internt, og til at varetage opgaverne har vi et team af kvalificerede og imødekommende medarbejdere alle med professionelle baggrunde. Et bredt kompetencefelt indenfor selskabets forretningsområder sikrer en kontinuerlig optimering af vores ejendomme samt en fokuseret økonomisk og bygningsmæssig aktivpleje.

En ejendom er et hjem for nogle, en investering for andre, og somme tider begge dele. Uanset hvad repræsenterer en ejendom en værdi, der er vigtig at bevare både for os som udlejer, for vores långivere og for vores kunder. De vil som lejer hos os opleve en professionel og sober behandling i alle lejemålets forhold. Vores lejemål har generelt en høj standard, og vi bestræber os på, at vi som en professionel aktør kan give Dem en ekstra tryghed i forhold til det private lejemarked.